Untold organizează la Bucureşti, în premieră, un parc tematic de Crăciun, iar intrarea va fi liberă, Parcul va fi deschis în 25 noiembrie, în Drumul Taberei, şi îşi va închide porţile în 27 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Organizatorii festivalurilor Untold şi Neversea au transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că pregătesc, în colaborare cu Primăria Sectorului 6, în parcul Drumul Taberei, cel mai mare parc tematic de Crăciun din Capitală.
 
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
“În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, parcul se va trasforma într-un loc de poveste, ideal pentru momentele unice trăite alături de prieteni şi familie şi va oferi o experienţă magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă. Pe lângă activităţile tradiţionale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri şi ateliere pentru copii şi adulţi, spectacole de lumini, activităţi şi experienţe magice în premieră pentru Bucureşti, care vor întreţine spiritul sărbătorilor. Reprezentanţii primăriei spun că anul acesta, prin colaborarea cu organizatorii Untold, parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit şi vizitat loc dedicat sărbătorilor, din ţară”, se arată în comunicat. 
 
Proiectul este organizat de grupul Untold Universe şi este finanţat in totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în Parcul Drumul Taberei, în baza unui contract de închiriere de spaţiu semnat cu Primăria Sectorului 6. 
 
”Continuăm şi în 2022 tradiţia Târgului de Crăciun ”West Side Christmas”, eveniment ajuns la a doua ediţie”, a transmis Primăria Sectorului 6.
 
Accesul va fi gratuit, iar programul complet va fi publicat în perioada următoare, aprecizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.