„Suntem pentru prima dată în România, sunteţi un public incredibil! În această seară am primit doar dragoste din partea voastră. Vă mulţumim pentru călătorie!”, a spus Dan Reynolds de la Imagine Dragons pe scena UNTOLD. Peste 115.000 de fani au fost prezenţi în primele două zile la UNTOLD, veniţi din peste 100 de ţări din întreaga lume, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul live al trupei Imagine Dragons a fost momentul cel mai aşteptat al ediţiei de anul acesta a festivalului UNTOLD.

Melodiile „Radioactive”, „Demons”, „Enemy”, „Thunder”, „Bad Liar”,  „Believer”, „Whatever It Takes”, „Bones”, „Natural”, „Follow You” sau „Walking The Wire” au fost cântate de toţi cei prezenţi.

A fost emoţie în public, dar şi pe scenă. Dan Reynolds, solistul trupei Imagine Dragons, a fost copleşit de energia fanilor UNTOLD, în faţa cărora s-a înclinat: „Vă iubim! Vă mulţumim pentru acest moment şi pentru faptul că suntem împreună. Singurul lucru care contează e dragostea, voi ne-aţi oferit-o!”. 

Dan Reynolds, Daniel Platzman, Wayne Sermon şi Ben Mckee, membrii trupei Imagine Dragons, au reuşit să fie incredibili, iar la finalul show-ului s-au înclinat în faţa zecilor de mii de fani ai festivalului.

Olly Murs, unul dintre cei mai carismatici artişti din industria muzicală a fost una dintre surprizele frumoase oferite de creatorii UNTOLD pentru cel de-al optulea capitol al poveştii trăite cu emoţie pe Cluj-Arena. Artistul britanic a declarat că este îndrăgostit de magia pe care acest festival reuşeşte să o creeze şi a pregătit pentru zecile de mii de fani un concept unic de show live.

Un alt moment important de pe mainstage a fost set-ul lui Salvatore Ganacci. Un artist nonconformist, suedezul nu a oferit fanilor UNTOLD doar un DJ set, a fost un spectacol vizual, mişcările de dans şi glumele lui Ganacci au stârnit hohote de râs. Aflat în turneu de promovare pentru noul album, „Take Me To America”, Salvatore a dansat alături de cei prezenţi pe Cluj-Arena şi a făcut o baie de mulţime.

Unul dintre cei mai book-uţi artişti din 2022, Alesso, a fost cu mult entuziasm alături de fanii care au dansat pe cele mai cunoscute piese din discografia sa, de la „Calling (Lose My Mind)”, „Under Control”, „If I Lose My Self”, până la „When I’m Gone” (feat. Katy Perry) sau „Words” (feat. Zara Larson). DJ-ul suedez a declarat că este emoţionat de modul în care a fost primit de fanii UNTOLD, fiind entuziasmat de reacţia celor care l-au aşteptat şi văzut pe mainstage.

Tujamo este unul dintre DJ-ii cu un fanbase uriaş în România, ţară în care revine cu mult drag de fiecare data. Carismaticul DJ german a fost primit cu bucurie de fanii UNTOLD care i-au fost alături până la răsarit.
 
Experienţa UNTOLD a fost completată în mainstage de Justin Jesso şi Delia.

Artiştii de la Galaxy, Alchemy, Daydreaming, Fortune, Time, Tram şi Retro au adunat zeci de mii de fani şi în a doua zi de UNTOLD
 
Ca de fiecare data, cele mai cunoscute nume din trap, hip-hop, drum’n’bass sau dubstep au adunat mii de fani la scena Alchemy. În cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD a fost creată o atmosferă magică la Alchemy, scenă care a fost gazdă pentru: Şatra B.E.N.Z, Rava, Azteca, Nane, Amuli, Gheboasa sau DJ-ul american Valentino Khan.

Templul techno, scena Galaxy, a fost gazdă pentru cele mai mari nume din cultura underground, dar şi pentru un concept în premieră - Masquarade, cu germanul Claptone şi invitaţii săi, Route 69 şi Juliet Sikora. Duo-ul Camelphat, Bedouin, Mathame şi Sublee au completat lineup-ul Galaxy în cea de-a doua zi de festival.

Sâmbătă, mainstage-ul UNTOLD va fi deschis de B Jones, urmată de WizTheMC, Thievery Corporation, French Montana, Zhu, Eric Prydz, Martin Garrix şi DJ Bliss. Accesul la festival se face începând cu ora 16.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.