"Uncharted", produs de Sony, cu Tom Holland în rol principal, a strâns 23,2 milioane de dolari din 4.275 de cinematografe în al doilea weekend de la lansare, reprezentând o scădere cu 46% a veniturilor faţă de weekendul premierei când a încasat 44 de milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, totalul încasărilor la nivel naţional a ajuns la 83,3 milioane de dolari. "Uncharted", regizat de Ruben Fleischer, a generat 143 de milioane de dolari la nivel internaţional şi 226,4 milioane de dolari global, şi asta înainte de a fi lansat, pe 14 martie, în China. 

În casamentul nord-american, poziţia a doua este ocupată de filmul de aventuri „Dog” (MGM), cu Channing Tatum, care a avut încasări de 10 milioane de dolari din 3.827 de cinematografe de-a lungul weekend-ului. Totalul veniturilor, în America de Nord, este de 30,8 milioane de dolari, fiind un rezultat extraordinar pentru un film care a avut un buget de producţie de 15 milioane de dolari. 

Un alt blockbuster Sony, "Spider-Man: No Way Home", s-a menţinut pe locul trei cu 5,7 milioane de dolari din 3.002 cinematografe nord-americane, o scădere de 23% în al 11-lea weekend de la premieră.  

„Death on the Nile” (20th Century Fox), adaptarea după celebrul roman al Agathei Christie, a avut încasări de 4,5 milioane de dolari din 3.420 de săli de cinema. După trei weekend-uri în cinematografe, filmul s-a menţinut pe patru, câştigând 32,8 milioane de dolari la nivel naţional. Însă, "Death on the Nile", regizat de Keneth Brannagh care joacă în film alături de Armie Hammer, Gal Gadot şi Letitia Wright, a fost mai popular printre spectatorii de peste Ocean. Lungmetrajul a costat 90 de milioane de dolari pentru a fi produs. 

"Jackass Forever", de la Paramount Pictures, a generat venituri de 3,1 milioane de dolari din 2.913 săli, în al patrulea weekend de la lansare. Filmul cu un buget de 10 milioane de dolari a fost o surpriză la box office, câştigând 52 de milioane de dolari până în prezent. 

Animaţia "Sing 2" (Universal Pictures) a urcat un loc, până pe şase, în al zecelea weekend de la debut. Filmul a avut încasări de 2,1 milioane de dolari. 

Comedia romantică "Marry Me" (Universal), cu Jennifer Lopez şi Owen Wilson, a coborât un loc, până pe şapte, în al treilea weekend de la premieră, generând venituri de 1,8 milioane de dolari. Totalul încasărilor este de 20,2 milioane de dolari la nivel naţional. 

"Studio 666" şi "Cyrano" nu au reuşit un debut notabil la box office-ul nord-american. 

"Studio 666", o comedie-muzical-fantastică despre liderul formaţiei Foo Fighters Dave Grohl şi colegii săi de trupă, care încearcă să înregistreze al 10-lea album de studio, a ajuns pe locul opt cu 1,5 milioane de dolari din 2.306 de cinematografe din America de Nord.

"Cyrano", o dramă muzicală romantică regizată de Joe Wright şi în care joacă starul din "Game of Thrones", actorul Peter Dinklage, s-a clasat doar pe locul nouă în top, cu 1,4 milioane de dolari. 

Filmul horror "Scream" (Paramount Pictures), cu Neve Campbell şi Courteney Cox în distribuţie, a coborât două locuri, până pe zece, în al şaptelea weekend de la premieră, după ce a încasat 1,3 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.