Kaya Jones, una dintre membrele Pussycat Dolls, susţine că trupa era un „cerc de prostituţie” şi că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale, afirmaţie care a fost negată de restul grupului, fiind catalogată drept „falsă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jones, care a părăsit grupul în 2005, a dezvăluit că cele cinci femei erau în mmod constant exploatate de persoane importante din industria muzicală, care luau o bună parte din încasările trupei şi le forţau să întreţină relaţii sexuale cu diverse persoane influente.

„Adevărul meu. Nu am făcut parte dintr-un grup de fete. Era un cerc de prostituţie. S-a întâmplat să cântăm şi să fim celebre. În timp ce persoanele care ne deţineau făceau banii. Cât de rău a fost? Atât încât am renunţat la visurile mele, colegele şi un contract de 13 milioane de dolari pentru lansarea unui album. Ştim că vom fi numărul 1. Ca să faci parte dintr-o echipă, trebuie să fii jucător. Asta însemnând să te culci cu oricine spuneau ei”.

Grupul pop a transmis un comunicat în care neagă acuzaţiile lui Jones, numindu-le „false”.

„Dacă ea a trecut prin asta noi nu ştim şi o încurajăm să găsească tot ajutorul de care are nevoie şi o susţinem. Pussycat Dolls au militat mereu pentru puterea femeilor”.

Fondatorul grupului, Robin Antin, a negat, de asemenea, acuzaţiile şi a afirmat că Jones a fost membră a grupului în formula de dinainte de lansarea albumului de debut.

Pussycat Dolls s-a destrămat în 2010, însă recent au apărut informaţii potrivit cărora Nicole Scherzinger ar plănui o revenire a grupului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.