Un teledon, la care vor participa staturile Robert De Niro, Spike Lee şi Mariah Carey, va fi organizat pe 11 mai în beneficiul asociaţiei caritabile newyorkeze "Robin Hood" şi pentru cei afectaţi de pandemie, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul de o oră, organizat în colaborare cu grupul media iHeartRadio, va fi găzduit de actriţa, scenarista şi producătoarea Tina Fey.

Începând de la ora locală 19.00 (23.00 GMT), vor participa mai multe staruri care au aproape toate legături cu regiunea New York. 

Formaţia Bon Jovi, Billy Joel, Mariah Carey şi Sting vor interpreta cântece. 

Sunt aşteptaţi să participe şi Jennifer Lopez, Barbra Streisand, Lin-Manuel Miranda (creatorul comediei muzicale "Hamilton") şi Trevor Noah (prezentator al emisiunii "The Daily Show").

Veniturile totale vor merge la Asociaţia "Robin Hood" care colaborează cu mai mult de 250 de asociaţii pentru a lupta contra foametei, a-i ajuta pe cei defavorizaţi, pentru a le găsi o locuinţă sau un loc de muncă. 

Potrivit Oficiului de Statistica Muncii (BLS), numărul persoanelor care aveau un loc de muncă în New York a scăzut cu 129.000 în lunile februarie şi martie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.