Un PET poate fi observat în episodul final al serialului „Game of Thrones”, semnalează fanii în mediul online, după ce, în urmă cu două săptămâni, HBO a fost ţinta glumelor odată cu paharul de cafea uitat pe masa lui Jon Snow.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De această dată, într-una dintre cele mai importante secvenţe ale ultimului episod, lângă piciorul lui Sir Samwell Tarly poate fi văzut un recipient din plastic, scrie Variety.

Reprezentanţii reţelei HBO au răspuns într-o manieră amuzantă legat de apariţia, în episodul al patrulea al serialului „Game of Thrones”, a unui pahar de cafea Starbucks. Secvenţa a fost apoi editată.

Deşi părerile şi cronicile au fost împărţite, este aşteptat ca ultimul episod din sezonul final al serialului-fenomen „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” să fi înregistrat cifre record de audienţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.