Un parc de distracţii inspirat din universul francizelor Marvel şi Cartoon Network, dedicat activităţilor recreative şi de divertisment în familie, va fi inaugurat în Dubai, pe 15 august, informează Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, reprezentanţii constructorului local, Ilyas and Mustafa Galadari Group, au anunţat că noul parc se întinde pe o suprafaţă de 139.355 de metri pătraţi şi a fost construit sub forma unei arene acoperite, în deşert, la periferia oraşului Dubai. Parcul va fi inaugurat pe 15 august.

Lucrările de amenajare a acestui parc, intitulat ”IMG Worlds of Adventure”, au costat 1 miliard de dolari. 

Noul parc de distracţii va include o secţiune dedicată universului benzilor desenate Marvel Comics şi o altă secţiune ce va fi administrată de Cartoon Network. 

O altă secţiune va fi dedicată dinozaurilor şi va include un roller coaster care îi va transporta pe pasionaţii de senzaţii tari în plin deşert, în afara acestui complex uriaş, care dispune de o instalaţie performantă de climatizare.

Dubai mizează tot mai mult pe amenajarea de parcuri tematice, încercând să îşi cimenteze astfel statul de putere turistică. O altă companie din Dubai va construi în acelaşi oraş, care va găzdui Expoziţia Mondială din 2020, un complex uriaş, care va include un parc de distracţii dedicat lui Legolas - un personaj celebru din franciza ”Stăpânul inelelor” - şi un parc de distracţii generalist, administrat de grupul Six Flags.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.