Un inel cu un rar diamant albastru, care i-a aparţinut lui Shirley Temple, unul dintre faimoşii copii ai Hollywood-ului, va fi scos la licitaţie, cu un preţ de pornire de 25 milioane de dolari, a anunţat casa de licitaţii Sotheby's, citată de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inelul a fost cumpărat de tatăl actriţei contra sumei de 7.210 de dolari în 1940, în preajma aniversării de 12 ani a lui Shirley Temple.

Inelul va fi licitat în 19 aprilie, estimările arătând că bijuteria valorează între 25 şi 35 milioane de dolari.

Un inel cu diamant albastru, care i-a aparţinut lui Shirley Temple, va fi scos la licitaţie (FOTO: Sotheby's)
Un inel cu diamant albastru, care i-a aparţinut lui Shirley Temple, va fi scos la licitaţie (FOTO: Sotheby's)

Shirley Temple, fetiţa cu părul buclat, şi-a cucerit admiratorii în filme ca ”Heidi”,  "Bright Eyes", "Stand Up and Cheer" şi "Curly Top”.  Actriţa a murit în 2014, la vârsta de 85 de ani. 

Familia i-a mai vândut la licitaţie, anterior, o selecţie de costume şi chiar o rochie pe care Shirley Temple a purtat-o la ceremonia Oscar din 1935, devenind, atunci, cel mai tânăr deţinător al prestigiosului premiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.