Regizorul Peter Berg a dezvăluit că documentarul său mult-aşteptat despre Rihanna ar putea fi lansat în cinematografe în "aproximativ o lună şi jumătate - două luni", scrie NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţiile despre un posibil documentar despre viaţa artistei au apărut în 2015 iar descrierea originală a filmului ca „o privire nefiltrată în viaţa cântăreţei” rămâne valabilă.

Peter Berg a declarat pentru Slash Film: "Cred că este o femeie extraordinară şi este într-adevăr un fel de profil destul de cuprinzător asupra procesului din spatele acestui talent. Etica muncii, talentul, norocul, agitaţia, viziunea. Este o femeie cu adevărat interesantă şi filmul va ieşi în aproximativ o lună şi jumătate, două luni”.

Berg i-a acordat artistei primul ei rol important în filmul său de acţiune Battleship în 2012. De atunci ea a mai jucat în Oceans Eight şi Valerian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.