Un costum de baie purtat de actriţa Barbara Windsor în filmul „Carry On Camping” din 1969 a fost vândut la o licitaţie pentru 9.500 de lire sterline, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa, care a murit în decembrie 2020 la vârsta de 83 de ani, a purtat costumul în faimoasa scenă în care sutienul îi zboară în mijlocul unui curs de aerobic.

Banii obţinuţi din vânzarea costumului de baie, care a fost salvat dintr-un coş de gunoi în urmă cu câteva decenii, vor fi donaţi de vânzător Alzheimer's Society.

Windsor, cunoscută pentru rolurile din serialul „EastEnders” şi din nouă filme din seria „Carry On”, suferea de Alzheimer.

O imagine din scena din „Carry On Camping” a fost expusă în timpul serviciului funerar, alături de citatul: „Acea fotografie mă va urmări până la final”.

Scena a fost filmată de trei ori, iar piesa de costum era înlăturată de un asistent folosind o gută trasă de o mulinetă.

Costumul de baie a fost vândut unui american, după o licitaţie care s-a desfăşurat atât prin telefon, cât şi online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.