Unul dintre cele mai mici cinematografe din lume a fost amenajat într-un iglu din "Satul lui Moş Crăciun" de la Bucureşti Mall Vitan, unde sunt aşteptaţi spectatorii până pe 24 decembrie pentru a urmări desene animate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Până în Ajunul Crăciunului, în fiecare zi între orele 12.00 şi 21.00, vizitatorii primului centru comercial modern din România pot intra în atmosfera festivă tipică acestei luni. În Satul lui Moş Crăciun, vizitatorii vor primi gratuit dulciuri şi băuturi şi vor călători în celebra sanie cu ajutorul realităţii virtuale.

O parte din "sat" a fost creată special pentru cei mici, sub formă de iglu. Acesta are un diametru de patru metri şi o înălţime de 1,5 metri şi este totodată unul din cele mai mici cinematografe din lume. În interiorul său, copiii pot urmări desene animate.

Satul lui Moş Crăciun pune la dispoziţia clienţilor Bucureşti Mall Vitan experienţe pentru întreaga familie. Adulţi şi copii deopotrivă se pot bucura de zona "Sweets and Drinks", unde vor primi din partea Bucureşti Mall Vitan dulciuri şi băuturi. De asemenea, în apropierea acesteia, se află un loc special amenajat dedicat împachetării cadourilor, acesta fiind un alt serviciu gratuit pus la dispoziţia clienţilor primului centru comercial modern din România.

Totodată, întreaga familie va avea şansa să îl cunoască pe Moş Crăciun şi să imortalizeze momentul în photo corner-ul dedicat acestui eveniment. În plus, părinţii şi copiii pot face o călătorie virtuală în sania trasă de reni şi vedea tărâmurile cutreierate de Moş Crăciun, cu ajutorul tehnologiei VR.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.