Un bilet cumpărat pentru transmisiunile de la The Metropolitan Opera sau Teatrul Bolşoi, proiectate la Grand Cinema & More, oferă spectatorilor şansa de a vedea show-urile la New York şi Moscova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grand Cinema & More oferă şansa spectatorilor care au achiziţionat bilete la oricare dintre transmisiunile de la The Metropolitan Opera sau de la Teatrul Bolshoi de a vedea reprezentaţii ale spectacolelor pe scenele din New York şi din Moscova.

Promoţia care însoţeşte transmisiunile Teatrului Bolshoi a devenit deja tradiţie pentru Grand Cinema & More. Anual, unul dintre spectatorii transmisiunilor din cinematograf este câştigătorul unei excursii la Moscova, unde poate urmări live una dintre cele mai apreciate trupe de balet ale lumii. Şi anul acesta, odată cu deschiderea stagiunii 2017-2018, promoţia revine în cinematograf, oferind şansa unui spectator să vadă "The Flames of Paris" chiar pe scena faimosului teatru, in data de 4 martie 2018.

În plus, anul acesta, promoţia este valabilă şi pentru transmisiunile de la The Metropolitan Opera, iar spectatorii pot câştiga o excursie la New York şi bilete la spectacolul Tosca, din data de 21 aprilie 2018.

Ambele promoţii funcţionează conform aceluiaşi mecanism de înscriere şi tragere la sorţi, la finalul căruia unul dintre cei înscrişi va primi două bilete la spectacolul aferent campaniei în care s-a înscris şi îi vor fi asigurate transportul şi cazarea pentru două persoane.

Astfel, pentru fiecare bilet achiziţionat la una dintre transmisiuni, cumpărătorul primeşte un talon de participare, ceea ce înseamnă că, la achiziţionarea unui abonament, acesta va putea completa câte un talon pentru fiecare transmisiune.

Câştigătorii vor fi anunţaţi in cadrul unuia dintre spectacolele din program - câştigătorul promoţiei Bolşoi, în timpul reprezentaţiei de balet "Spărgătorul de Nuci", pe 17 decembrie, iar câştigătorul promoţiei The Metropolitan Opera, în data de 27 ianuarie, în timpul spectacolului de operă Tosca. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.