Concertul artistului The Weeknd din Philadelphia, pe 14 iulie, s- a încheiat cu o dramă. Un bărbat a murit după ce a căzut de la 12 metri înălţime pe Lincoln Financial Field, stadionul care a găzduit show-ul, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit revistei americane, care citează Philadelphia Inquirer, acest bărbat în vârstă de 32 de ani, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, stătea pe o şină de scară rulantă când a căzut.

Victima, cu un traumatism cranian sever, a fost rapid transportată la spitalul Universităţii Thomas Jefferson unde a murit la puţin timp după miezul nopţii.

Accidentul a avut loc cu puţin timp înainte de ora 22.50. Autorităţile înclină spre un accident, deşi o anchetă este în desfăşurare, potrivit unui post local al CBS. Potrivit unui reprezentant al stadionului, căderea a avut loc după încheierea concertului, când spectatorii au început să părăsească arena. 

Aceasta a fost primul concert din noul turneu „After Hours til Dawn” al lui The Weeknd, după anularea concertului programat la Toronto pe 8 iulie. Cântăreţul canadian îşi promovează ultimele două albume, "After Hours" (2020) şi "Dawn FM" (2022). Datele de concert planificate între lansările acestor două discuri fuseseră amânate din cauza pandemiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.