Un adolescent din Australia a fost invitat să urce pe scenă şi să cânte cu Bruce Springsteen, după ce a chiulit de la şcoală, pentru a asista la un concert pe care rockerului american l-a susţinut în oraşul Brisbane, informează Variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul unui concert pe care Bruce Springsteen l-a susţinut joi seară la Brisbane Entertainment Center din Australia, adolescentul Nathan Testa i-a atras atenţia atenţia muzicianului american, după ce agita în aer o pancartă cu mesajul următor: ”Am chiulit de la şcoală ca să vin la concert. Pot să cânt «Growin’ Up» cu tine?”. 

”Cunoşti cântecul? Ştii să îl cânţi la chitară?”, l-a întrebat Bruce Springsteen pe tânărul australian. După un ”da!” plin de entuziasm al acestuia, artistul l-a invitat pe scenă: ”Haide, vino aici sus, lângă mine!”.

Nathan Testa a urcat pe scenă, iar Kevin Buell, unul dintre colaboratorii lui Springsteen, i-a înmânat o chitară acustică. Adolescentul cunoştea într-adevăr acel cântec, ce face parte din albumul de debut al starului american, ”Greetings From Asbury Park” (1973), şi chiar a împărţit microfonul de câteva ori cu Bruce Springsteen în timpul piesei.

Tânărul australian a primit cu această ocazie şi o ”lecţie de rock'n'roll” de la artist. Springsteen a profitat de ocazie pentru ”a îl educa” pe Nathan Testa pe scenă.

”Înainte de a continua, o mică lecţie. Atunci când eram de vârsta ta, mi-am cumpărat prima chitară şi mi-am dat seama că nu contează cât de bine cânţi la ea, ci cât de bine arăţi când cânţi la ea. Aşadar, m-am dus în faţa oglinzii şi am încercat diverse poziţii”, a spus rockerul.

Pentru exemplificare, Bruce Springsteen a imitat pe scenă, în faţa tânărului său admirator şi a publicului entuziasmat, unele dintre poziţiile sale celebre. 

Potrivit huffingtonpost, Nathan Testa a mai urcat o dată pe scenă alături de Bruce Springsteen, în urmă cu patru ani, pe când avea vârsta de 11 ani. Atunci, el a cântat cu Bruce Springsteen piesa ”Waitin’ On A Sunny Day”. Nu se ştie deocamdată dacă evenimentul de joi seară a fost planificat sau dacă Nathan Testa a fost pur şi simplu norocos pentru a doua oară, deoarece Springsteen are obiceiul de a-şi invita adeseori fanii să urce alături de el pe scenă pentru a cânta împreună.

Bruce Springsteen, născut pe 23 septembrie 1949, supranumit ”The Boss”, este interpret şi compozitor. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără ”Born To Run”, ”Hungry Heart”, ”Dancing in the Dark”, ”Born in the U.S.A.”, ”Human Touch” şi ”Streets of Philadelphia”. Bruce Springsteen a lansat 18 albume de studio, care s-au vândut în peste 120 de milioane de copii pe plan mondial şi a fost recompensat cu 20 de premii Grammy. Cel mai recent material discografic, ”High Hopes”, a fost lansat în 2014. El a compus şi coloane sonore pentru mai multe producţii cinematografice, iar pentru muzica originală din filmul ”Philadelphia” (1993), cu Tom Hanks şi Denzel Washington în rolurile principale, a fost premiat cu Globul de Aur, Grammy şi Oscar. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.