Umoristul american Dave Chappelle a fost atacat în plină reprezentaţie, marţi seară, la Los Angeles. Actorul în vârstă de 48 de ani era la Hollywood Bowl în cadrul festivalului de comedie „Netflix is a joke” când un bărbat a urcat pe scenă şi l-a atacat, aşa cum arată înregistrările video ale spectatorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui post local al ABC, suspectul a fost rapid imobilizat de securitate şi Dave Chappelle nu a fost rănit. Mai multe mass-media au anunţat că el şi-a continuat show-ul după incident. 

 

Poliţia a confirmat pentru ABC7 că a intervenit la Hollywood Bowl în jurul orei 22.30 pentru a răspunde unui incident. Aceeaşi sursă a anunţat că un bărbat înarmat cu un pistol şi un cuţit a fost arestat. 

 

Într-un videoclip care circulă pe Twitter se vede o siluetă care se aruncă asupra unui bărbat care este indicat drept Dave Chappelle. Un alt extras publicat de Deadline arată un bărbat prezentat drept suspect, rănit la braţ, care este transportat cu ambulanţa. 

Mass-media americane adaugă faptul că actorul Jamie Foxx a adus ajutoare pentru Dave Chappelle: „Când aveţi o problemă, Jamie Foxx vine cu pălăria de şerif”, se aude o glumă a umoristului într-un video publicat pe reţelele de socializare. 

Acest incident vine la câteva luni după o controversă răsunătoare în jurul ultimului proiect al lui Dave Chappelle, „The Closer”, difuzată de Netflix. În octombrie anul trecut, mai multe asociaţii LGBT l-au acuzat că a făcut comentarii transfobe în acest one-man show.

A urmat o mobilizare a angajaţilor de la Netflix contra acestui spectacol, dar şi o manifestaţie în faţa sediului platformei din Los Angeles. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.