Formaţia irlandeză U2 a anunţat o serie de concerte în Las Vegas în această toamnă, pentru a marca lansarea albumului lor din 1991, "Achtung Baby", aşa cum s-a văzut într-un promo de 15 secunde difuzat în timpul Super Bowl-ului de duminică - deşi bateristul Larry Mullen Jr., încă în recuperare după o intervenţie chirurgicală, nu va participa la show-uri. Bateristul olandez Bram van den Berg îl va înlocui, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertele, intitulate "U2:UV Achtung Baby Live at the Sphere", vor inaugura noua arenă MSG Sphere at the Venetian din Las Vegas, în această toamnă.

Înregistrate la Berlin şi lansate în noiembrie 1991, "Achtung Baby" şi albumul care a urmat "Zooropa" au relansat efectiv cariera U2, introducând noi sunete, influenţe şi stiluri de compunere a cântecelor şi distanţându-le de stilul de imn rock care i-a făcut una dintre cele mai mari trupe din lume în anii 1980. Publicul lor a rămas alături de ei la fiecare pas: turneul "Zoo TV" care a urmat a durat aproape doi ani şi a fost văzut de peste 5 milioane de oameni.

Concertele vor marca prima apariţie a U2 fără Mullen de la înfiinţarea trupei la Dublin în 1976. 

Pe 17 martie, U2 va lansa un nou album numit "Songs of Surrender" - o colecţie de 40 de melodii U2 din catalogul trupei, "reînregistrate şi reimaginate pentru 2023". Acestea urmăresc autobiografia cântăreţului Bono, intitulată similar, "Surrender: 40 Songs, One Story" şi turneele ulterioare de promovare a cărţii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.