Turneul lui Ryan Adams programat pentru Marea Britanie şi Irlanda a fost anulat după ce cântăreţul a fost acuzat de mai multe femei de comportament sexual neadecvat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urmă cu două săptămâni, mai multe acuzaţii privind comportamentul său indecent au fost publicate într-un articol New York Times, care a cuprins interviuri cu câteva dintre fostele iubite şi unii colaboratori ai muzicianului, inclusiv fosta lui soţie, Mandy Moore.

Cei care şi-au cumpărat bilete pentru concertele din Marea Britanie şi Irlanda îşi vor primi banii înapoi, au anunţat Ticketmaster şi Royal Albert Hall.

Numeroşi fani au dorit să îşi recupereze banii pe bilete încă de la începutul săptămânii, după izbucnirea scandalului, însă cererile lor au fost atunci respinse de promoterii turneului.

Cântăreţul a negat toate acuzaţiile, însă a transmis într-un mesaj publicat online: „Nu sunt un bărbat perfect şi am făcut multe greşeli. Celor pe care i-am rănit, fără intenţie, din tot sufletul le cer iertare fără rezerve". 

Ryan Adams, în vârstă de 44 de ani, şi-a lansat cariera muzicală odată cu formaţia Whiskeytown şi a debutat solo în 2000 cu albumul „Heartbreaker". Adams, compozitor şi producător, a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din industrie, printre care John Mayer, Willie Nelson şi Norah Jones.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.