Trupa Up To Eleven revine pe scenă cu tributul "Up To Nirvana", prin care marchează 30 de ani de la lansarea celebrului concert MTV Unplugged de la New York.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tributul se va desfăşura sub forma unui mini-turneu, iar startul va avea loc în Bucureşti, sâmbătă, la The Pub Universităţii, unde Mircea, Bob, Liviu şi Tavi vor parcurge integral setlistul emblematic din 1994, alături de Iulia Gheorghe la violoncel, Alex Purje si Robert-Nicolas Piţa la voce.

Show-ul tribut "Up To Nirvana -  MTV Unplugged in New York - 30 Anniversary" va ajunge în această primăvară şi în Braşov, Craiova, Sibiu şi Cluj-Napoca.

Braşov, AftărHours - joi, 4 aprilie
Craiova, Cult Music Club - vineri, 5 aprilie


Sibiu, Love Bar - vineri, 10 mai
Cluj-Napoca, Hardward Pub - sâmbătă, 11 mai

Up To Eleven a început să se afirme în 2012, an în care lui Laurenţiu Vârlan (chitară), Liviu Popescu (bas) şi Bogdan Moleşag (tobe) li s-a alăturat la voce (şi a doua chitară) Mircea Petrescu, aceasta fiind formula în care în 2014 au lansat via Universal Records România primul album, "Ce simţi". 

Proiectul "Up To Nirvana" a prins contur în 2013 şi a ajuns în foarte scurt timp unul dintre cele mai îndrăgite trupe-tribut autohtone, funcţionând neîntrerupt până în momentul tragediei din Colectiv. În 2023, dupa opt ani de pauză, Mircea, Bob & Liviu refac proiectul alături de Octavian Trică (Tragic, ex The Sonic Taste) la chitară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.