Trupa rock The Raconteurs a lui Jack White a anunţat că va lansa, după zece ani, un nou album în 2019, potrivit consequenceofsound.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, The Raconteurs va lansa un nou album în 2019, primul al trupei de la "Consolers of the Lonely" din 2008.

Este un al treilea disc mult aşteptat de la The Raconteurs, trupa rock a lui Jack White, din care mai fac parte Brendan Benson, Jack Lawrence şi Patrick Keeler. 

Trupa a lansat o reeditare a albumului "Consolers of the Lonely", care este disponibil prin casa de discuri Third Man Records a lui Jack White. Pachetul cuprinde un vinil imprimat cu folie de cupru, prima dată când dublul LP este lansat pe vinil colorat. Reeditarea cuprinde şi două noi cântece care vor apărea pe viitorul album al formaţiei. 

Albumul de debut al trupei The Raconteurs a fost "Broken Boy Soldiers", lansat în 2006. 

Jack White pregăteşte un turneu mondial extins pentru promovarea celui mai recent album solo, "Boarding House Reach".

Jack White, născut pe 9 iulie 1975, în Detroit, este muzician, producător muzical şi, ocazional, actor. A devenit cunoscut în calitate de  chitarist, pianist şi solist al trupei The White Stripes, care s-a destrămat în februarie 2011. Alte două proiecte de succes ale muzicianului sunt The Raconteurs (2005 - 2011) şi The Dead Weather (2009 - prezent). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.