Trupa italiană Maneskin, care va susţine un turneu mondial „Loud Kids Tour”, a anunţat pe Facebook că a anulat datele de concert din Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem devastaţi pentru poporul ucrainean şi îi suntem alături în solidaritate. Şi din cauza deciziilor oamenilor de la putere, care afectează viaţa atâtor oameni nevinovaţi, nu vom continua întâlnirile noastre în Rusia”, a scris trupa.

„Cu toţii trebuie să fim împreună pentru pace, acum şi întotdeauna”, au adăugat muzicienii care au câştigat concursul Eurovision 2021 cu melodia „Zitti e buoni”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

„Loud Kids Tour” va ajunge şi în America de Nord. Biletele vor fi disponibile din 25 martie. 

Maneskin, formată din Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi şi Ethan Torchio, a adăugat, la cerere, noi date în turneu. 

Måneskin a cântat deschiderea concertului formaţiei britanice The Rolling Stones din Las Vegas pe 6 noiembrie 2021. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.