Trupa Dropkick Murphys şi Bruce Springsteen vor cânta pe arena de baseball Fenway Park din Boston, eveniment care va fi transmis online în direct.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După transmisiunea live de Ziua Sfântului Patrick a unui concert susţinut tot în Boston, Dropkick Murphys - care urmează să lanseze în septembrie al zecelea album de studio - va cânta pe 29 mai în Fenway Park, fără public.

Un invitat special li se va alătura pe terenul Red Sox - muzicianul Bruce Springsteen. 

Springsteen a concertat prima dată pe Fenway Park în 2003. Anul următor, în timpul sezonului Red Sox, Dropkick Murphys a lansat piesa „Tessie”, în onoarea unuia dintre cei mai aprigi suporteri ai echipei. În acel an, echipa a câştigat campionatul.

În 2011, trupa a susţinut primul concert în parcul unde au mai cântat Paul McCartney, Jimmy Buffett, Dave Matthews Band, Phish, The Rolling Stones, Police, John Legend şi Aerosmith.

Springsteen şi Dropkick Murphys nu doar că vor susţine acum primul concert pe Fenway Park transmis live, dar acesta va fi şi primul concert din timpul pandemiei susţinut fără public pe o arenă importantă din SUA. 

„Streaming Outta Fenway” va începe la ora locală 18.00 şi va fi transmis pe paginile de Facebook, Twitter şi Twitch şi pe contul de YouTube ale trupei. Evenimentul va fi în beneficiul mai multor organizaţii caritabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.