Trupa americană death metal Cannibal Corpse va concerta pe 13 iunie, la clubul Quantic din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu trei decenii de activitate şi 14 albume lansate, Cannibal Corpse este una dintre cele mai importante trupe ale genului.

Din cauza versurilor, muzica trupa a fost interzisă pentru anumite perioade în mai multe ţări, între care Rusia şi Australia, iar mai mulţi politicieni americani au vrut să facă acelaşi lucru în SUA. În Germania, albumele nu au fost lansate din cauza versurilor şi a copertelor provocatoare.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Cel mai recent concert Cannibal Corpse la Bucureşti a avut loc în 2015, la Arenele Romane, unde trupa a prezent albumul „A Skeletal Domain”.

„Red Before Black”, cel mai recent material de studio al trupei americane, a fost lansat în 2017.

Pentru concertul în aer liber din luna iunie vor fi puse în vânzare 1.200 de bilete. Ele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţul de 79 şi 109 lei (primele 200 de bucăţi). În presale, ele vor costa 89 şi 129 de lei, iar în ziua concertului, 100 şi 140 de lei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.