Trupa Coldplay va înceta să înregistreze muzică în 2025, a declarat liderul Chris Martin într-o intervenţie la BBC Radio 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ultimul nostru album propriu-zic va fi lansat în 2025, iar după asta cred că vom face doar turnee. Şi poate vom face nişte colaborări, dar catalogul Coldplay se încheie atunci”, a spus el.

DJ-ii postului de radio nu au putut să asigure dacă Martin a glumit sau a vorbit serios, deşi este cunoscut că el e sincer în interviurile şi declaraţiile pe care le acordă.

Coldplay a lansat anul acesta al nouălea album de studio, „Music Of The Spheres”, care a ajuns pe primul loc în topul britanic.

În luna octombrie, Martin declara pentru NME că trupa intenţionează să lanseze 12 albume, apoi să se oprească. 

Odată cu lansarea discului, grupul britanic a anunţat un turneu eco-friendly, primul al trupei în decurs de patru ani.

Coldplay a făcut o pauză de la concerte în 2019, din cauza impactului asupra mediului pe care îl au deplasările şi evenimentele.

La patru ani după turneul „A Head Full of Dreams”, care a cuprins 122 de concerte pe cinci continente, trupa a decis să centreze noua serie pe protejarea mediului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.