Trupa Carla’s Dreams a interpretat, luni, un cover după ”Focul din Vatră”, piesă celebră a cuplului Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, videoclipul primind peste 56.000 de vizualizări pe YouTube, la doar câteva ore de la publicarea pe această platformă online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmarea a fost realizată în studioul emisiunii ”Deşteptarea” de la Europa FM, unde Carla’s Dreams a interpretat piesa, după ce moderatorii George Zafiu şi Vlad Petreanu s-au mascat la fel ca membrii formaţiei, făcând referire la deviza trupei - ”Carla eşti tu”.

Compozitorul şi cântăreţul român din Republica Moldova Ion Aldea-Teodorovici şi soţia lui, Doina, au format un duet, începând din anul 1981. Pe 27 august 1991, cei doi au cântat pentru suveranitate şi independenţă la Marea Adunare Naţională din Republica Moldova, apoi au plecat, imediat, la Festivalul de la Mamaia, unde Doina a declarat: "Vin aici direct din Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, să vă aduc salutul libertăţii noastre". 

Ion Aldea-Teodorovici a compus peste 300 de cântece patriotice, lirice şi pentru copii. Soţii Aldea-Teodorovici au lansat două albume, intitulate ” Clopotul Învierii” şi ”Două vieţi şi o dragoste”.

Soţii Ion şi Doina Aldea-Teodorovici, care au militat pentru revenirea la limba română şi grafia latină în Republica Moldova şi pentru unirea Basarabiei cu România, au murit pe 30 octombrie 1992 într-un accident de automobil.

Proiectul muzical Carla's Dreams a început în anul 2012, în Republica Moldova. Trupa este un grup anonim de solişti şi compozitori care interpretează melodii în limbile română, rusă şi engleză. Înfiinţată în oraşul Chişinău, trupa Carla's Dreams combină mai multe stiluri muzicale, inclusiv hip-hop, jazz, rock şi pop.

Până în prezent, formaţia a lansat două albume, ”Hobson's Choice”, în anul 2012, şi ” DA. NU. NA.”, în anul 2014.

În martie 2013, trupa a realizat un videoclip la piesa ”P.O.H.U.I”, în colaborare cu interpreta Inna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.