Trei filme festive vor avea premiera săptămâna aceasta la postul Diva, care difuzează începând cu luna octombrie producţii cu tematică de Crăciun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Inelul de Crăciun/ The Christmas Ring” (2020), va fi difuzat pe 14 decembrie, de la ora 20:00.

Kendra Adams este reporter şi caută povestea din spatele unui inel de logodnă vechi cu ajutorul lui Michael Jones, nepotul proprietarului inelului. Rolurile principale sunt interpretate de Nazneen Contractor şi David Alpay.

Pe 17 decembrie, de la aceeaşi oră, aflăm „Secretul Crăciunului/ Christmas Unwrapped” (2020).

Charity Jones (interpretată de Amber Stevens West), de asemenea jurnalist, află adevăratul sens al Crăciunului când caută date despre Erik Gallagher (Marco Grazzini), un milionar care încă mai crede în Moş. Dacă există un preţ pentru iubire, cei doi se vor convinge că nu poate fi plătit cu bani.

În ultima zi a săptămânii, de la ora 16:00, va fi difuzat „Un brad şi doi îndrăgostiţi/ A Christmas Tree Grows in Colorado” (2020).

În timp ce planifică o gală pentru strângere de fonduri de Crăciun, Erin Chambers (Rochelle Aytes) trebuie să îl convingă pe Kevin Snyder (Mark Taylor) să îi ofere bradul din curtea lui lui pentru festivităţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.