Transmisiuni live sau înregistrări de la Metropolitan Opera şi de la Teatrul Bolşoi vor putea fi văzute în stagiunea culturală 2017-2018 la Grand Cinema & More, începând din luna octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În total, 10 opere vor rula în cinema începând din 7 octombrie, când este programată tragedia ”Norma”, cu Sondra Radvanovski în rolul principal, care a şi consacrat-o ca interpretă de referinţă a acestui personaj.

În aceeaşi perioadă, opt alte spectacole emblematice ale scenei internaţionale vor fi accesibile în cinema, live şi înregistrat, prin continuarea parteneriatului cu Teatrul Bolshoi. Stagiunea de anul aceesta reuneşte piese clasice, precum” Romeo şi Julieta”, ”Corsarul” sau ”Flăcările din Paris”, în reinterpretarea unor cunoscuţi regizori contemporani, prima transmisiune fiind programată pe 22 octombrie.

”Cina de adio”, o piesă plină de umor despre ce înseamnă cu adevărat prietenii şi cum să scapi de ei, se întoarce toamna aceasta în programul cinematografului. Acesteia se adaugă, în premieră absolută în România, ”Cum să distrugi o piesă/ The play that goes wrong”, un spectacol care îmbină teatrul de comedie cu pantomima şi improvizaţia pentru a rezulta ceea ce a fost recent declarată ”the funniest play Broadway ever seen”.

O altă premieră pe scena Sălii Epika este piesa ”SWING!/ Having Wonderful Time, Wish You Were Her!”, o comedie romantică în regia lui Răzvan Săvescu: o farsă salbatică cu amanţi, încurcături, o întâlnire la miezul nopţii şi un urs flămând.

De asemenea, trupe emblematice ale scenei metal, DJ ale căror seturi s-au auzit în cadrul celor mai mari festivaluri din ultimii ani şi interpreţi de muzică clasică vor putea fi urmăriţi la Grand Cinema & More de iubitorii oricărui gen de muzică.

Printre înregistrările din noua stagiune se numără Avicii, grupul muzical Il Vollo, dar şi două documentare ce ne aduc în atenţie viaţa unor trupe rock de legendă: ”The End of The End”, care urmăreşte Black Sabbath de-a lungul turneului care marchează sfârşitul unei cariere de aproape jumătate de secol şi ”Day of the Gusano”, o interpretare istorică a uneia dintre cele mai incitante trupe de heavy metal, Slipknot.
Stradivarius: sunet şi culoare/ The Colors of Stradivarius, concertul de deschidere al primului turneu naţional DUO Stoica poate fi vazut în direct, pe data de 16 noiembrie.

Cei mici sunt aşteptaţi în cinema cu spectacole gândite special pentru ei, puse în scenă de Teatrul de Animaţie Ţăndărică şi de magicianul Robert Tudor. În noul spectacol găzduit pe scena Sălii Epika, magicianul vine cu promisiunea de a aduce hohote de râs şi de a pune la încercare imaginaţia copiilor şi a adulţilor deopotrivă.

Întregul program al cinematografului poate fi accesat pe grandentertainment.ro, de unde pot fi achiziţionate bilete şi abonamente online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.