Deloc surprinzător, britanicii au primit destul de prost primele imagini ale documentarului „Harry & Meghan”, care va fi difuzat pe 8 decembrie de Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A doua zi după apariţia primului trailer al docuseriei, presa britanică i-a judecat dur pe Meghan şi Harry. Aceasta îi acuză pe cei doi de „sabotaj”, şi că vor să compromită vizita oficială a lui William şi Kate în Statele Unite, în contextul acuzaţiilor de rasism la adresa naşei lui William.

Daily Mail vorbeşte astfel despre o „declaraţie de război”, în timp ce The Sun titrează „Un sărut care înseamnă război”. Daily Mail asigură că, în „cercurile regale”, Harry şi Meghan sunt comparaţi cu Kardashian, oameni „ocupaţi să vorbească despre ei înşişi şi să facă bani”. Elle Australia susţine că Meghan şi Harry ar fi fost plătiţi cu 100 de milioane de dolari pentru a filma acest documentar.

În afară de acest teaser, conţinutul este cel care enervează peste Canal. Alegerea imaginilor care îl ilustrează irită. Cuplul este fotografiat în intimitate. Trailerul prezintă astfel o succesiune de cadre alb-negru, pline de farmec. Iar singura fotografie cu Kate şi William din acest trailer îi arată ostili. 

Ducii de Sussex promit în acest trailer să relateze perspectiva lor şi cât de dificil a fost pentru ei. Dovadă imaginile în care Meghan apare plângând. 

„Eroii sunt Harry şi Meghan, care par că au dreptate şi sunt nedreptăţiţi. Băieţii răi nu sunt greu de depistat: mass-media şi restul familiei regale", a scris The Times, pentru care acest film promite a fi „foarte părtinitor”. La fel ca la momentul interviului lor cu Oprah Winfrey anul trecut, Meghan şi Harry sunt astfel acuzaţi că „au dat cu piciorul”.

E dificil să te plângi de oameni care trăiesc într-o astfel de opulenţă, spune cotidianul, care se întreabă: „Sunt ei motivaţi de lăcomie, de răzbunare sau de căderea monarhiei?”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.