Pilotul interpretat de Tom Cruise în "Top Gun" revine în curând pe marele ecran, a anunţat vineri presa americană, inclusiv The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Revista de specialitate relatează că Ehren Kruger, co-scenarist al filmului "Top Gun: Maverick", scrie în prezent un nou episod al francizei.

Proiectul este încă în fază incipientă, dar ambiţia sa este de a-i reuni pe ecran pe Tom Cruise şi duo-ul de tineri actori din cel de-al doilea film, Miles Teller (Rooster, fiul lui Goose) şi Glen Powell (Hangman).

Cea de-a treia parte din "Top Gun" nu are încă o dată de lansare şi nu este de aşteptat să ajungă pe ecrane imediat. Tom Cruise tocmai a semnat un acord cu Warner Bros. pentru a filma mai multe superproducţii.

Megastarul, acum în vârstă de 61 de ani, este în prezent ocupat cu filmările pentru cel de-al optulea episod al francizei "Mission Impossible", care va fi lansat în mai 2025.

Lansat în 2022, după mai mulţi ani de amânări, "Top Gun: Maverick" a fost unul dintre cele mai mari succese de box-office de la începutul pandemiei, cu încasări de 1,5 miliarde de dolari la nivel mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.