Filmul "Top Gun: Maverick", cu Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer în rolurile principale, regizat de Joseph Kosinski, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, generând venituri de 929.421 de lei. Pe locul cinci a debutat drama "R.M.N." regizată de Cristian Mungiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia Paramount şi Skydance a fost văzută în cinematografele româneşti de 33.489 de spectatori. La nivel mondial, filmul a încasat 548.604.000 de dolari. 

Pe locul doi, s-a menţinut şi filmul fantastic "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", care a avut încasări de 275.565 de lei în al cincilea weekend de la premieră, potrivit datelor cinemagia.ro. 

Animaţia "Fabrica de vise/ Dreambuilders", regizată de Kim Hagen Jensen, a rămas pe locul trei în al doilea weekend de la debut. Filmul a fost văzut de 6.930 de spectatori şi a avut venituri de 127.336 de lei. 

Pe locul patru s-a menţinut şi filmul de animaţie "Băieţii răi", cu actorii Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Awkwafina care şi-au împrumutat vocile personajelor, producţie care a adunat 4.790 de spectatori în săli şi 97.212 de lei. 

"R.M.N." de Cristian Mungiu a debutat pe locul cinci în top. Filmul cu Judith State şi Marin Grigore a fost vizionat de 6.185 de spectatori şi a avut încasări de 71.191 de lei. 

În preajma Crăciunului, Matthias, 30, se întoarce de la muncă din Germania în satul său natal transilvan, preocupat de copilul care creşte fără el, Rudi, de femeia pe care o iubeşte în taină, Csilla, şi de tatăl rămas singur, Otto. Încearcă să se implice mai mult în educaţia băiatului rămas prea îndelung doar în grija mamei (Ana) şi să-l dezbare de spaimele nedesluşite ce l-au cuprins. Când la mica fabrică de care se îngrijeşte Csilla sunt angajaţi câţiva muncitori noi, pacea celor din comună se tulbură, spaimele îi cuprind deopotrivă şi pe adulţi, iar frustrările, conflictele şi pulsiunile irump la suprafaţă prin pojghiţa subţire de aparentă înţelegere şi calm.

"Inimă de foc: Neînfricata/ Fireheart", cu Laurie Holden, Kenneth Branagh, Olivia Cooke, a coborât pe şase, în al patrulea weekend de la premieră, având încasări de 68.899 de lei. 

"Sonic the Hedgehog 2" a coborât pe şapte, în al zecelea weekend de la debut, cu 58.007 de lei încasări. 

În coborâre, pe opt, drama "Focul viu/ Firestarter", o nouă adaptare a thriller-ului clasic al lui Stephen King regizată de Keith Thomas, cu Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon în rolurile principale, a avut venituri de 53.352 de lei.

Animaţia "Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului" s-a menţinut pe nouă cu încasări de 39.319 de lei, iar pe zece a revenit "Roşu aprins/ Turning Red" cu 38.745 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.