Tony Sirico, actorul care l-a interpretat pe Paulie Gualtieri în serialul The Sopranos, s-a stins din viaţă într-un centru de asistenţă pentru persoane în vârstă, din Fort Lauderdale, Florida.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decesul lui Tony Sirico a fost confirmat pentru The Times de către managerul actorului, BobMcGowan. Nu a fost dezvăluită cauza morţii, dar se ştie că Sirico suferea de demenţă.

Tony Sirico avea 79 de ani şi a devenit cunoscut în toată lumea după ce a apărut în serialul The Sopranos, unde a interpretat rolul unui asasin al mafiei, Paulie ”Nuci” Gaultieri.

Tony Sirico a mai interpretat roluri în filme precum White Hot (1989) sau The Goodfellas (1990) , apărând şi în diverse episoade ale unor seriale populare, aşa cum au fost Kojak (1977), Miami Vice (1989) sau Family Guy (2013)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.