Actorul Tom Hardy, protagonistul din "Venom", lansat în 2018 şi care a generat încasări de 855 de milioane de dolari la nivel mondial, va juca din nou personajul Eddie Brock.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţia a fost anunţată oficial de producătoarea Amy Pascal. 

"Pot să vă spun că Tom Hardy se va întoarce, jucând magnific acest personaj, ca nimeni altul", a declarat Pascal pentru site-ul Fandango. 

Întrebată despre succesul filmului, care a avut încasări de 855 de milioane de dolari la nivel internaţional, în ciuda criticilor puţin ehagerate, producătoarea a analizat motivele acestui subiect. 

"Sony a făcut într-adevăr o treabă remarcabilă creând această franciză şi dându-i viaţă, oferindu-i propriul univers. Şi, mai este şi Tom Hardy. Când ne gândim la Venom, nu ne putem gândi la altcineva decât la Tom Hardy, aşezat în rezervorul său plin de homari". 

"Venom 2" ar trebui să fie lansat în sălile de cinema la finalul anului 2020. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.