Tom Cruise va juca rolul principal în următorul film al regizorului Alejandro G. Iñárritu, potrivit publicaţiei americane Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pelicula este primul proiect în limba engleză al regizorului mexican de la succesul din 2015 al filmului „The Revenant”, cu Leonardo Di Caprio în rolul principal, pentru care el şi actorul au câştigat fiecare câte un Oscar.

Deşi nu au fost dezvăluite detalii despre proiect, Deadline relatează că filmul se va baza pe un scenariu original scris de Alejandro G. Iñárritu împreună cu Sabina Berman, Alexander Dinelaris şi Nicolas Giacobone, cu care a lucrat anterior la „Birdman”.

În ceea ce-l priveşte pe Tom Cruise, acesta pregăteşte, de asemenea, un al treilea episod din „Top Gun”, după succesul înregistrat în 2022 de continuarea filmului cult din anii 1980. Megastarul, acum în vârstă de 61 de ani, este de asemenea ocupat cu filmările pentru cel de-al optulea episod al francizei sale „Mission: Impossible”, a cărui lansare este prevăzută pentru mai 2025.

.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.