Netflix anunţă pentru luna februarie noi producţii: „Avatar: The Last Airbander”, adaptarea live-action a îndrăgitului serial de animaţie şi urmăreşte aventurile lui Aang, tânărul avatar, în încercarea de a stăpâni cele patru elemente, pentru a reinstaura echilibrul lumii; „Players”, un film cu Gina Rodriguez şi Tom Ellis, despre relaţiile care pot porni dintr-un joc al atracţiei; şi „Formula 1: Drive to Survive”: Sezonul 6.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim şi cu: „One Day”, cronica unei poveşti de dragoste ce se întinde pe decenii întregi, bazată pe bestsellerul internaţional al lui David Nicholls; „Code 8 Part II”, unde un fost condamnat face echipă cu un baron al drogurilor pentru a proteja o adolescentă de un sergent de poliţie corupt; „Orion and the Dark”, unde un elev obişnuit este vizitat de întruchiparea fricii lui principale, care îl poartă într-o călătorie extraordinară în jurul lumi.

În plus, „House”, „M.D”: Sezoanele 1-8, dar şi filmele „Everything Everywhere All at Once”, „Once Upon a Time in Hollywood” şi „Nuntă pe bani” vin pe platformă. 

Titlurile lunii

„Players”, din 14 februarie

Vreme de ani de zile, Mack (Gina Rodriguez), o jurnalistă sportivă din New York, şi-a perfecţionat tacticile de agăţat împreună cu Adam (Damon Wayans Jr.), cel mai bun prieten al ei, şi gaşca lor. Deşi le-a adus nenumărate aventuri de o noapte, respectarea „manualului" lor vine cu un set strict de reguli de bază, dintre care cea mai importantă este că nu poţi să îţi construieşti o relaţie pornită dintr-un joc. Când Mack se îndrăgosteşte pe neaşteptate de cea mai recentă ţintă a ei, fermecătorul corespondent de război Nick (Tom Ellis), începe să regândească întregul joc. Cum liniile dintre muncă, distracţie, prietenie şi iubire încep să devină neclare, Mack este nevoită să înveţe ce înseamnă să treacă de la simpla acumulare de puncte la păstrarea lor.

Pelicula Jocul atracţiei, din a cărei distribuţie mai fac parte Joel Courtney, Augustus Prew, Liza Koshy, Ego Nwodim şi Marin Hinkle, este regizată de Trish Sie după un scenariu de Whit Anderson. Producţia este semnată de Ross M. Dinerstein, Marc Platt, Adam Siegel şi Ryan Christians.

„Avatar: The Last Airbender”, din 22 februarie

Apă. Pământ. Foc. Aer. Cândva, cele patru naţiuni trăiau în armonie, cu avatarul, stăpânul celor patru elemente, păstrător al păcii între ele. Totul s-a schimbat când Naţiunea Focului i-a atacat şi i-a nimicit pe Nomazii Aerului, primul pas în încercarea războinicilor focului de a cuceri lumea. Cum ciclul curent de încarnare a avatarului nu s-a petrecut încă, nori sumbri pun stăpânire asupra lumii. Dar asemeni unui licăr de lumină ce răzbate prin tenebre, speranţa se arată când tânărul Aang (Gordon Cormier), ultimul supravieţuitor al neamului lui, se trezeşte la viaţă pentru a-şi ocupa locul cuvenit de următor avatar. Însoţit de noii săi prieteni, fraţii Sokka (Ian Ousley) şi Katara (Kiawentiio), membri ai Tribului Apelor din Sud, Aang porneşte într-o misiune fantastică, plină de acţiune, pentru a salva lumea şi a pune capăt masacrului încrâncenat al Stăpânului Focului, Lordul Ozai (Daniel Dae Kim). Dar cum prinţul moştenitor Zuko (Dallas Liu) este hotărât să îi captureze, sarcina lor nu va fi deloc uşoară. Vor avea nevoie de sprijinul numeroşilor aliaţi şi al personajelor colorate cu care se întâlnesc pe parcurs.

„Avatar: Ultimul războinic al aerului” este o adaptare live-action a îndrăgitului serial de animaţie Nickelodeon premiat. Albert Kim („Călăreţul fără cap”, „Nikita”) este realizatorul, producătorul executiv şi scenaristul serialului. Jabbar Raisani („Pierduţi în spaţiu”, „Stranger Things”) şi Michael Goi semnează producţia executivă şi regia, alături de regizorii Roseanne Liang (care este şi ea producător executiv) şi Jet Wilkinson. Dan Lin („Marea aventură Lego”, „Aladdin”) şi Lindsey Liberatore („Walker”) sunt producători executivi din partea Rideback. Cu: Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu, Ken Leung, with Paul Sun-Hyung Lee şi Daniel Dae Kim. 

„Formula 1: Drive to survive”, sezonul 6, din 23 februarie

Piloţii, managerii şi proprietarii de echipă trăiesc la cote maxime, atât pe circuit, cât şi în afara lui în timpul unui sezon de Formula 1 intens disputat.

Produs de: James Gay-Rees (Amy, Senna) and Paul Martin (Diego Maradona) for Box to Box Films.

Seriale

„One day”, din 8 februarie

După ce petrec noaptea absolvirii împreună, Emma şi Dexter merg fiecare pe drumul său, dar vieţile lor rămân întrepătrunse. Bazat pe romanul semnat de David Nicholls.

„A Killer Paradox”, din 9 februarie

După un omor accidental care duce la o altă crimă, un student obişnuit se trezeşte prins într-o urmărire nesfârşită de-a şoarecele şi pisica cu un detectiv viclean.

„Alpha Males”, sezonul 2, din 9 februarie

Nimic nu se schimbă peste noapte. Oricât s-ar strădui să le iasă totul bine, cei patru amici găsesc mereu noi căi să dea greş când e vorba de serviciu, familie şi sex.

„Good Morning, Verônica”, sezonul 3, din 14 februarie

Aflată în căutarea dreptăţii, Verônica formează alianţe neobişnuite şi descoperă mai multe despre trecutul ei în sezonul final, care e marcat de momente sfâşietoare.

„Love is Blind”, sezonul 6, din 14 februarie

Timp de patru săptămâni în Charlotte, persoanele singure îşi sporesc efortul de a găsi iubirea cu ajutorul cabinelor, într-o aventură palpitantă de autodescoperire.

„Alrawabi School for Girls”, sezonul 2, din 15 februarie

Un nou an înseamnă o nouă clasă, noi reguli, dar şi noi lideri la prestigioasa Şcoală de fete AlRawabi.

„House of Ninjas”, din 15 februarie

La ani după ce au lăsat în urmă vieţile de ninja, membrii unei familii disfuncţionale reîncep misiuni din umbră pentru a elimina pericolele de la orizont.

„Ready, set, love”, din 15 februarie

Într-o lume care se confruntă cu scăderea dramatică a populaţiei masculine, o femeie banală devine concurentă într-o competiţie matrimonială organizată de guvern.

„Comedy Chaos”, din 16 februarie

După ce este dat afară din propria companie, un bărbat păgubos trebuie să se împartă între căsnicia lui fragilă şi clubul său de comedie lipsit de succes.

„The Mire: Millennium”, din 28 februarie

La sfârşitul anilor '90, poliţia investighează o crimă locală, un schelet găsit în pădurea Gronty şi o serie de răpiri înfiorătoare.

Filme

„Ashes”, din 9 februarie

De la o fantezie palpitantă la o relaţie periculoasă, o femeie căsătorită îşi vede viaţa distrusă după ce începe să citească un roman nepublicat.

„The Heartbreak Agency”, din 14 februarie

Ca să scrie un articol, un jurnalist sceptic participă ezitant la o terapie pentru inimi frânte, dar ajunge să-şi deschidă sufletul în faţa fermecătoarei sale terapeute.

„Through my Window: Looking at You”, din 23 februarie

Raquel şi Ares nu se pot da uitării unul pe celălalt, chiar dacă între timp au şi alte întâlniri romantice. Se vor reuni oare în ultimul capitol al trilogiei?

„Kill Me If You Dare”, din 13 februarie

Când o întorsătură a sorţii dă peste cap căsnicia lor zbuciumată, Piotr şi Natalia decid să rămână împreună, dar numai până când moartea îi va despărţi.

„The Abyss”, din 16 februarie

În timp ce oraşul suedez Kiruna se scufundă, Frigga se împarte între familie şi slujba ei de şef al securităţii la cea mai mare mină subterană din lume.

„Code 8 Part II”, din 28 februarie

Într-un oraş în care oamenii cu superputeri sunt oprimaţi, un fost escroc face echipă cu un traficant pentru a proteja o adolescentă de un poliţist corupt.

Documentare

„Lover, Stalker, Killer”, din 9 februarie

Un documentar tulburător în care un mecanic cunoaşte o femeie pe internet care face pentru el o obsesie amoroasă dusă la un extrem letal.

„Little Nicholas: Life of a Scoundrel”, din 15 februarie

Un documentar din perspectiva Micului Nicolás, care, adolescent fiind, reuşeşte să se strecoare printre politicieni, milionari şi chiar membri ai Casei Regale.

„Einstein and the Bomb”, din 16 februarie

Ce s-a întâmplat după ce Einstein a fugit din Germania nazistă? Folosind filmări de arhivă şi cuvintele fizicianului, documentarul explorează mintea unui geniu chinuit.

Netflix pentru copii şi familie

„Orion and the Dark”, din 2 februarie

Un băiat cu o imaginaţie bogată îşi înfruntă fricile într-o aventură prin noapte cu noul său prieten, o creatură gigantică şi zâmbitoare pe nume Întunericul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.