Solistul formaţiei As I Lay Dying Tim Lambesis, care a făcut închisoare pentru că a încercat să angajeze pe cineva să-i omoare fosta soţie, este în spital după un accident care l-a lăsat cu arsuri pe 25% din suprafaţa corpului, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreţul grupului de heavy metal din San Diego a publicat informaţii despre accident pe reţelele de socializare, alături de o fotografie în care este bandajat dar zâmbitor. 

"Ţine-ţi capul sus indiferent de ce se întâmplă! Fac tot ce pot ca să trimit încurajări în drum spre operaţie (în aproape 30 de minute)", a scris el. "Le cer scuze prietenilor mei pentru că nu am avut timp să povestesc ce s-a întâmplat". 

"Capacul canistrei de combustibil a căzut atunci când încercam să torn din aceasta pentru a porni un foc de tabără. Benzina s-a vărsat pe hainele mele şi am fost ars pe o suprafaţă de 25% din corp", a povestit el, care este internat de sâmbătă seară şi va rămâne câteva săptămâni în spital. 

Lambesis a fost arestat în 2013 după ce a încercat să angajeze o persoană pentru a-i ucide fosta soţie. Cel plătit era de fapt un ofiţer sub acoperire iar cântăreţul a pledat vinovat în 2014. A fost eliberat în decembrie 2016 şi doi ani mai târziu s-a reîntors în formaţie, lansând un album, ironic intitulat "Shaped by Fire", în 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.