Scenariştii şi producătorii români care au un proiect de serial sau mini-serie în dezvoltare sunt aşteptaţi să îşi înscrie proiectele în programul „Drama Room”, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (17 - 26 iunie). A doua ediţie „Drama Room” este organizată în parteneriat cu Netflix România, iar deadline-ul pentru înscrieri este 3 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Drama Room” este conceput special pentru a-i ajuta pe creatori să-şi perfecţioneze abilităţile de producţie a serialelor şi să înţeleagă dinamica pieţei internaţionale.

Programul de trei zile se va desfăşura în timpul festivalului şi va consta în paneluri conduse de experţi de top din industria cinematografică, inclusiv din partea Netflix, dar şi în sesiuni de feedback aplicat. Vor fi selectate cinci proiecte.

Tutorele principal al „Drama Room” 2022 va fi producătorul de film Eilon Ratzkovsky. Cu o carieră de peste 25 de ani, Ratzkovsky a produs lungmetraje şi seriale TV în Israel şi întreaga lume. În ultimii doi ani, a fost tutore pentru TorinoFilmLab şi Biennale College Cinema. Este şeful QUIDDITY, o companie de conţinut specializată în dezvoltarea de drame TV de înaltă calitate pentru reţele europene şi şef de studii pentru TFL Extended.

Numele tuturor experţilor care se vor întâlni cu realizatorii români la Cluj-Napoca, dar şi programul complet „Drama Room”, vor fi anunţate curând.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.