Thrillerul „The Nun II/ Călugăriţa II”, regizat de Michael Chaves, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Filmul, cu Bonnie Aarons, Taissa Farmiga, Storm Reid, Anna Popplewell, Katelyn Rose Downey în rolurile principale, a fost văzut în sălile de cinema de 68.903 de spectatori şi a avut încasări de 1.831.699 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sinopsis: 1956 - Franţa. Un preot este ucis. Răul se răspândeşte. Continuarea blockbusterului mondial o urmăreşte pe sora Irene, care se întâlneşte din nou faţă în faţă cu Valak, călugăriţa demon. Taissa Farmiga revine ca sora Irene, alături de Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell şi Bonnie Aarons, înconjurate de o distribuţie de ansamblu de talente internaţionale. Regizat de Michael Chaves după un scenariu de Ian Goldberg, Richard Naing şi Akela Cooper, filmul se bazează pe o poveste de Cooper, cu personaje create de James Wan şi Gary Dauberman.

„Equalizer 3: Capitolul final”, cu Denzel Washington, a coborât un loc în al doilea weekend de la premieră, după ce a fost văzut de 13.219 de spectatori şi a generat venituri de 374.789 de lei, potrivit datelor cinemagia. 

Locurile trei, patru şi cinci din clasamentul românesc de weekend au fost ocupate de trei debuturi: comedia „Nuntă a la grec 3” (7.115 de spectatori şi 189.223 de lei), animaţiile „Câinele stelar şi turbomotanul” (7.721 de spectatori şi încasări de 175.026 de lei) şi „Patrula junglei: Turul lumii” (5.312 de spectatori şi încasări de 104.928 de lei). 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.