Thrillerul „Old”, regizat de M. Night Shyamalan, cu Gael García Bernal şi Rufus Sewell în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, deşi „Space Jam: A New Legacy” şi „Snake Eyes” erau proiectate ca lideri ai listei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Continuarea „Space Jam” a înregistrat o scădere importantă faţă de weekendul de debut, iar „Snake Eyes” nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor în primul weekend, permiţând astfel ca „Old” să ajungă în fruntea clasamentului.

Filmul lui Shyamalan are în centru mai mulţi membri ai unei familii care, aflaţi în vacanţă, descoperă că plaja retrasă pe care se relaxează timp de câteva ore îi face să îmbătrânească rapid, reducându-le viaţa la o singură zi.

Lungmetrajul a obţinut în primul weekend pe marile ecrane nord-americane încasări de 16,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

„Snake Eyes”, derivat din povestea „G.I. Joe” şi regizat de Robert Schwentke, a debutat pe locul al doilea în clasament, cu încasări de 13,3 milioane de dolari. Filmul fantasy îl are în rol principal pe Henry Golding.

Thrillerul de acţiune „Black Widow”, cu Scarlett Johansson în rol principal, a coborât un loc în top, până pe trei, după ce a generat încasări de 11,6 milioane de dolari în al treilea weekend de la lansare.

„Space Jam: A New Legacy”, cu LeBron James, a ocupat locul al patrulea, în coborâre trei poziţii, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 9,5 milioane de dolari, cu aproximativ 70% mai puţin faţă de debut.

Filmul de acţiune „F9: The Fast Saga”, cu Vin Diesel în rol principal, s-a clasat pe poziţia a cincea, în coborâre un loc faţă de weekendul trecut, după ce a obţinut încasări de 4,7 milioane de dolari.

Top 10 al box office-ului nord-american este completat de filmul de acţiune „Escape Room: Tournament of Champions”, animaţia „The Boss Baby: Family Business”, lungmetrajul horror „The Forever Purge”, thrillerul „A Quiet Place Part II” şi de documentarul „Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.