Thrillerul de acţiune „Sweet Girl”, cu Jason Momoa şi Isabela Merced în distribuţie, va fi lansat de Netflix în a doua parte a lunii august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trailerul oficial al filmului a fost lansat vineri.

Familist devotat, Ray Cooper (Jason Momoa) jură să aducă în faţa justiţiei compania farmaceutică responsabilă de retragerea de pe piaţă a unui medicament care ar fi putut salva vieţi, chiar înainte ca iubita lui soţie (Adria Arjona) să moară de cancer.

Atunci când încercarea lui de a afla adevărul îi pune în pericol pe el şi fiica sa, Rachel (Isabela Merced), acţiunile lui Ray se transformă într-o misiune de răzbunare, menită să apere tot ce i-a mai rămas din familie.

„Sweet Girl” este regizat de Brian Andrew Mendoza şi îi are în distribuţie pe Justin Bartha, Amy Brenneman, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis şi Michael Raymond-James.

Lungmetrajul va fi disponibil pe Netflix începând cu 20 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.