Thrillerul de acţiune „Gunpowder Milkshake”, cu o distribuţie preponderent feminină, şi trilogia horror „Fear Street” se numără între producţiile lansate de Netflix în luna iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Gunpowder Milkshake” le are în rolurile principale pe Karen Gillan şi Lena Headey, iar din distribuţie fac parte Carla Gugino, Chloe Coleman, Michelle Yeoh, Angela Bassett şi Paul Giamatti. Mamă şi fiică înstrăinate, ambele asasini plătiţi, se reunesc cu membre ale unei comunităţi de asasini când viaţa unei fete este ameninţată de un război între bande alimentat de un mafiot periculos. Filmul va fi disponibil pe platformă în anumite teritorii.

Trilogia „Străzile groazei/ Fear Street”, bazată pe seria horror de succes scrisă de R.L. Stine, va fi lansată la nivel global.

În 1994, un grup de adolescenţi descoperă că ar putea exista o legătură între evenimentele terifiante care le-au bântuit oraşul de-a lungul mai multor generaţii şi că ei ar putea fi următoarele ţinte. Trilogia urmăreşte coşmarul de-a lungul istoriei sinistre a oraşului Shadyside.

„The Mire ’97” începe în timpul „potopului secolului” care a lovit sud-vestul Poloniei în vara anului 1997. Digurile oraşului au cedat şi apa a inundat o parte din oraş şi pădurea Gronty. Apa scoate la iveală rămăşiţe umane îngropate în pădure, precum şi corpul unui băiat adolescent despre care se crede că este o victimă accidentală a inundaţiilor. Aceste două evenimente, doar aparent fără legătură, conduc către o serie de mistere în oraş.

Sezonul al doilea al serialului „Sky Rojo” face parte de asemenea dintre premierele lunii, la nivel global. Protagonistele Coral, Wendy şi Gina vor contiua să lupte pentru libertatea lor, urmărite de Romeo, Moisés şi Christian. Evadarea lor devine din ce în ce mai dificilă cu fiecare secundă ce se scurge, dar nu renunţă. Fetele sunt mai unite ca oricând, în timp ce loialitatea urmăritorilor lor unul faţă de celălalt începe să se destrame. Ele caută răzbunare cu orice preţ.

Din distribuţie fac parte Verónica Sánchez, Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre, Lali Espósito, Yany Prado şi Enric Auquer.

Între filmele care vor fi disponibile pe platformă în anumite teritorii se numără „Terminator 2: Judgement Day”, „Charlie’s Angels” şi originalul „Mortal Kombat”. Lor li se alătură francizele „Twilight” şi „Austin Powers”, primele trei filme „Karate Kid” şi „Underworld”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.