Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, a declarat la o întâlnire cu elevi din Birmingham că a citit toate cărţile din seria ”Harry Potter” şi, deşi afirmă că nu seamănă cu niciun personaj al cărţilor, fanii poveştilor lui JK Rowling o aseamănă cu vrăjitoarea sadică Dolores Umbridge.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul Partidului Conservator le-a spus jurnaliştilor: ”Le-am citit pe toate. Sunt toate foarte bune”.

Întrebată de The Telegraph cu ce personaj din cărţi crede că seamănă, Theresa May a spus: ”Nu, nu mă puteţi întreba asta. Nu cred că semăn cu vreun personaj din «Harry Potter», dar este o lectură bună pentru adulţi, la fel cum este pentru copii”.

După aceste afirmaţii, pe platforma de socializare Twitter au apărut mai multe mesaje, potrivit nme.com. Fanii cărţilor scrise de JK Rowling au susţinut că Theresa May seamănă cu personajul Dolores Umbridge, o vrăjitoare sadică ce vine să inspecteze Hogwarts şi care nu este îndrăgită de elevii şcolii.

Personajul Dolores Umbridge a fost jucat de actriţa Imelda Staunton.

Theresa May s-a aflat în urmă cu două zile la Nishkam Primary School din Birmingham, unde a stat de vorbă cu elevii. Discuţia cu elevii a atins şi alte teme, precum fotbalul şi arta.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.