Cântăreţul şi compozitorul canadian The Weeknd a anunţat că va lansa pe 7 ianuarie „Dawn FM”, al cincilea album de studio al său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a făcut anunţul în stilul caracteristic - printr-un video criptic, similar celor pentru anteriorul material de studio, „After Life”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Noul album este descris ca „un nou univers sonic din mintea lui Weeknd”.

Numeroase staruri - Quincy Jones, Tyler, the Creator, Lil Wayne, Oneohtrix Point Never, Scarborough, Jim Carrey - este presupus că o să apară în videoclipul piesei indicate de fragmentul video.

Acest album este primul de la „After Hours”, care s-a bucurat de un succes uriaş încă de la lansare, în martie 2020.

The Weeknd a mai lansat de atunci diverse colaborări şi remixuri, a jucat şi este co-autor al serialului „The Idol”, care urmează să fie lansat de HBO, şi în 2021 a fost cap de afiş al show-ului din pauza Super Bowl.

„Dawn FM” este, tehnic, al cincilea album al lui, în afara celor trei mixtape-uri lansate în 2011, adunate în compilaţia „Trilogy”, şi a EP-urilor „My Dear Melancholy” şi „After Hours (Remixes)”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.