Cântăreţul canadian The Weeknd a lansat un remix al piesei „Blinding Lights”, colaborare cu artista spaniolă Rosalía, pentru a marca un an de la apariţia melodiei care a dominat topurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rosalía i s-a alăturat lui The Weeknd pentru acest remix în timp ce înregistrează al treilea album de studio al său.

Un videoclip cu imagini din timpul şedinţei foto a celor doi a fost lansat joi şi a fost vizionat până în prezent de peste 635.000 de utilizatori.

Scrisă de The Weeknd cu Max Martin, unul dintre cei mai de succes compozitori şi producători din ultimii 25 de ani, şi Oscar Holter şi produsă de ei împreună cu Jason “DaHeala” Quenneville şi Ahmad “Belly” Balshe, piesa a înregistrat peste 4,5 miliarde de accesări online.

Este cea mai ascultată piesă pe Spotify şi a noua cea mai accesată pe platformă din toate timpurile. Este înregistrarea anului în Billboard şi a stabilit un record pentru cea mai longevivă prezenţă în top 5 şi top 10 în istoria de 62 de ani a Hot 100.

În plus, este cea mai difuzată piesă la cea mai mare reţea radio din America, iHeartRadio, şi a fost folosită în numeroase reclame, de la Pepsi la Mercedes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.