The Rolling Stones şi Paul McCartney şi-au unit forţele pentru a înregistra împreună o melodie pentru noul album al trupei rock, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al formaţiei britanice, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Variety a anunţat marţi seara că fostul membru al formaţiei The Beatles a înregistrat părţi de chitară bas „pentru un viitor proiect Rolling Stones, condus de producătorul anului la Grammy 2021, Andrew Watt”.

A adăugat că sesiunile de înregistrări au fost făcute recent în Los Angeles şi că fostul coleg de trupă al lui McCartney, Ringo Starr, „va cânta şi pe albumul care nu a fost încă anunţat”.

Întrebat despre colaborare, un purtător de cuvânt al The Stones a confirmat că McCartney este „invitat la bas la o singură melodie” pentru albumul care va fi lansat la sfârşitul acestui an. El a spus că Starr nu ar fi implicat.

Într-un mesaj video pe paginile sale de socializare luna trecută, chitaristul de la The Rolling Stones, Keith Richards, le-a spus fanilor că „este muzică nouă în pregătire”.

Noul album ar fi primul de la moartea bateristului formaţiei, Charlie Watts, în 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.