The Rolling Stones au lansat vineri „Hackney Diamonds”, cel mai coerent album al lor din ultimii 45 de ani, cu o distribuţie plină de vedete - Lady Gaga, Paul McCartney, Elton John, Stevie Wonder - şi un amestec de surprize plăcute şi glume promoţionale. O petrecere care a anunţat lansarea discului a avut loc joi, cu Lady Gaga invitată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Hackney Diamonds”, cel de-al 24-lea album de studio şi primul cu piese originale după 18 ani, nu a atins succesul lui „Beggars Banquet” (1968), „Let it Bleed” (1969) sau „Exile On Main St.” (1972). 

 

Printre cei prezenţi la petrecere s-au numărat Daniel Craig, Mary Kate Olsen, Chris Rock, Jimmy Fallon, Trevor Noah, Taylor Hill, Rachel Weisz, Christie Brinkley, Ed Burns, Keegan-Michael Key, Minka Kelly, Christy Turlington, Andrew Watt, producătorul „Hackney Diamonds" şi mulţi alţii, iar Elvis Costello şi Diana Krall au ocupat cea mai apropiată poziţie de la balcon. Questlove a fost DJ atât înainte, cât şi după spectacol.

Pe acest disc, Paul McCartney, membru al trupei The Beatles, cântă la bas pentru prima dată cu The Rolling Stones pe piesa „Bite My Head Off. El a inclus nişte acorduri aspre pe această piesă, pe care Mick Jagger s-a grăbit să o califice drept „punk” în cadrul programului de ştiri al televiziunii franceze France 2.

Aşa-numita rivalitate Stones-Beatles - o bună strategie de marketing - nu a existat niciodată cu adevărat. Paul McCartney şi John Lennon au cântat în 1967 pe piesa „We Love You” a celor de la Stones. „Paul şi cu mine am fost întotdeauna prieteni”, spune Jagger, în vârstă de 80 de ani, la France 2.

„Hei, dacă poţi avea pe piesa ta pe unul dintre Beatles, ştii, trebuie să o faci”, a mărturisit Keith Richards, 79 de ani, în ziarul britanic The Telegraph. El a adăugat: „Am fost întotdeauna mari prieteni”.
Contribuţia lui McCartney poate fi auzită pe acest disc, la fel ca şi vocea lui Lady Gaga pe piesa „Sweet Sounds Of Heaven”, de inspiraţie gospel. 

Stevie Wonder este prezent la clape pe „Sweet Sounds Of Heaven” iar Elton John la pian pe „Get Close” dar şi pe „Live By The Sword”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.