Un nou serial documentar îi prezintă pe actorul nominalizat la Oscar Sylvester Stallone, alături de soţia sa Jennifer Flavin Stallone şi de fiicele lor Sophia, Sistine şi Scarlet, pe SkyShowtime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele două episoade ale noului serial documentar din opt părţi, "The Family Stallone", care îi prezintă pe actorul nominalizat la Oscar Sylvester „Sly" Stallone, pe soţia sa Jennifer Flavin Stallone şi pe fiicele lor Sophia, Sistine şi Scarlet, vor fi disponibile pentru difuzare începând din 2 octombrie, iar noi episoade vor fi adăugate în fiecare luni.

După ce a interpretat unele dintre cele mai legendare personaje din istoria cinematografiei, Sylvester Stallone, de trei ori nominalizat la premiile Oscar, permite accesul camerelor în intimitatea căminului său, unde joacă cel mai important rol al vieţii sale: cel de părinte. Noul serial în care apare Stallone, alături de cele trei fiice şi soţia sa, oferă o perspectivă unică asupra uneia dintre cele mai faimoase familii de la Hollywood.

Sylvester Stallone: Pentru întreaga lume, el este bărbatul, vedeta şi legenda - pentru fiicele lui, doar tata. În timp ce este capul de afiş al unor succese de box office, acasă se concentrează să-şi construiască viitorul şi se îngrijeşte de trei femei independente şi ambiţioase.

Jennifer Flavin Stallone: Născută şi crescută în LA, Jennifer este o femeie de afaceri inteligentă, coproprietară a mărcii de wellness Serious Skin Care.

Sophia Stallone: Cea mai mare dintre cele trei surori Stallone nu are niciun interes să calce pe urmele tatălui ei. Chiar dacă Sophia, alături de sora ei Sistine, este în prezent gazda unui podcast, Unwaxed, încă îşi caută drumul în viaţă şi se concentrează pe pasiunile sale.

Sistine Stallone: Actriţă şi model, Sistine porneşte într-o nouă călătorie ca regizor. În prezent, ea realizează primul lungmetraj.

Scarlet Stallone: Cea mai mică dintre surorile Stallone şi ultima care a plecat de acasă, Scarlet se mută în propriul său apartament de la facultate. Ea şi-a propus să calce pe urmele tatălui ei şi să devină actriţă încă din copilărie, iar acum apare alături de Sylvester în noul său serial "Tulsa King", care este de asemenea disponibil pe SkyShowtime.

"The Family Stallone" este produs de MTV Entertainment Studios, cu Benjamin Hurvitz, Jessica Zalkind şi Nadim Amiry ca producători executivi. Julie Pizzi, Farnaz Farjam şi Jonathan Singer sunt producători executivi pentru Bunim-Murray Productions, iar Lauren Goldstein, Valana Hunn, Chris Ray şi Jason Williams sunt co-producători executivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.