Terifiantul "Scream VI" a înlocuit "Creed III" în fruntea box office-ului nord-american, cu încasări de 44,5 milioane de dolari în weekend-ul de lansare, potrivit estimărilor Exhibitor Relations.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A şasea parte din celebra serie de filme de groază a realizat cel mai bun debut din istoria francizei studiourilor Paramount de la lansarea sa, în 1996, potrivit încasărilor, de vineri până duminică, în Statele Unite şi Canada. 

Filmul de Wes Craven, care a murit în 2015, a revitalizat genul cu un amestec de groază şi autoironie, o reţetă pe care "Scream" pariază întotdeauna. 

Pentru această a şasea parte, înfricoşătorul "Ghostface" acţionează la New York unde o regăsim pe actriţa fetiş a seriei Courtney Cox, dar şi pe vedeta din "Wednesday", Jenna Ortega.  

La box-office, "Scream VI" a câştigat în faţa "Creed III", al nouălea film din saga de box "Rocky", şi primul fără Sylvester Stallone, care a strâns 27,2 milioane de dolari.

"Creed III" spune povestea lui Adonis Creed, fiul lui Apollo, care îşi reia activitatea pentru o înfruntare foarte aşteptată cu un vechi prieten. Este primul film realizat de Michael B. Jordan, care joacă şi rolul titular.

Pe locul trei, noul thriller ştiinţifico-fantastic al studiourilor "Sony", "65", cu Adam Driver, a strâns 12,3 milioane de dolari. 

Este urmat de "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", ultimul din seria Marvel, cu încasări de 7 milioane de dolari, apoi "Crazy Bear" (6,2 milioane de dolari).

Clasamentul este completat de: "Jesus Revolution" (5,2 milioane de dolari), "Champions" (5,2 milioane de dolari), "Avatar 2: The Way of Water" (2,7 milioane de dolari), "Puss in Boots: The Last Wish" (1,6 milioane de dolari), "Operation Fortune: Ruse de guerre" (1,2 milioane de dolari).  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.