Serialul "Ted" va fi disponibil pentru vizionare în toate pieţele pe SkyShowtime, începând din 22 februarie. Primele patru episoade vor fi disponibile pentru vizionare în exlusivitate pe SkyShowtime din 22 februarie, urmând ca celelalte episoade să fie disponibile din 11 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest serial comic prequel al filmelor "Ted", acţiunea se petrece în 1993, când momentul de glorie al ursului Ted (Seth MacFarlane) a trecut. Acum locuieşte acasă, în Framingham, Massachusetts, împreună cu cel mai bun prieten al său, John Bennett (Max Burkholder), în vârstă de 16 ani, cu părinţii acestuia, Matty şi Susan (Scott Grimes şi Alanna Ubach) şi cu verişoara Blaire (Giorgia Whigham).

Chiar dacă Ted poate avea o influenţă negativă asupra lui John, în cele din urmă, el este un prieten loial, dispus să facă orice pentru prietenia lor.

"Fiecare generaţie îşi dezvoltă propriul stil artistic, propriul mod de a vedea lumea. În anii 20', era vorba de expresiile muzicale subversive ale jazz-ului. În anii 50', era tehnica îndrăzneaţă a expresioniştilor abstracţi. Unicitatea artistică a generaţiei noastre constă în transmiterea de conţinut pe baza unei proprietăţi intelectuale care a avut succes în trecut. În numele acestei tradiţii onorante, vă oferim cu modestie Ted. Serialul nostru este un prequel al filmelor Ted. Acţiunea se petrece în anii 90', dar se bazează pe adevărul atemporal că este dificil să ai şaisprezece ani. Singurul lucru care face totul tolerabil este să ai alături un prieten, chiar dacă acesta este un ursuleţ de pluş care a fost odată magic, dar cam vulgar şi predispus la consumul de droguri. Toţi trei am fost adolescenţi în anii 90' şi am crescut în Boston, unde are loc acţiunea, aşa că multe dintre aceste poveşti au tentă personală. Am reuşit să supunem personajele aceloraşi nedreptăţi şi momente-cheie pe care le-am experimentat şi noi la momentul respectiv. De asemenea, am şi inventat câte ceva (este mult spaţiu de umplut, iar viaţa reală este deseori plictisitoare)", au transmis Seth MacFarlane, Paul Corrigan şi Brad Walsh, producători executivi/scenarişti/co-creatori. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.