Cântăreaţa americană Taylor Swift a vândut aproape o jumătate de milion de exemplare ale noului ei album, ”Reputation”, înainte de lansarea acestuia, care va avea loc pe 10 noiembrie, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista a vândut 400.000 de exemplare din cel de-al şaselea album al ei, depăşind vânzările prin precomandă ale albumului ”1989”, lansat în 2014, cu aproape dublul sumei înregistrate atunci. După lansare, ”1989” a devenit cel mai bine vândut album într-o perioadă de peste un deceniu.

Precomenzile au fost înregistrate pe Target, Walmart, Amazon, iTunes şi pe site-ul cântăreţei. Target a confirmat că ”Reputation” este cel mai bine vândut album prin precomandă pentru această companie.

Taylor Swift a lansat, vineri, melodia ”Call It What You Want”, cel de-al patrulea single inclus în acest album, care le-a urmat melodiilor ”Look What You Made Me Do”, ”… Ready for it?” şi ”Gorgeous”.

Născută pe 13 decembrie 1989, Taylor Swift are în palmares zece premii Grammy. În 2016, a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete din lume, cu venituri anuale de 170 de milioane de dolari. A debutat cu albumul ”Taylor Swift” în 2006 şi a devenit cea mai tânără compozitoare-interpretă a unui single care a ajuns pe primul loc în secţiunea country a topului Billboard. Au urmat alte patru materiale de studio care s-au bucurat de un succes răsunător, în special în Statele Unite, dar şi pe plan mondial, după tranziţia sa din ultimii ani spre stilul pop: ”Fearless” (2008), ”Speak Now” (2010), ”Red” (2012) şi ”1989” (2014). Cântecele sale vorbesc despre propriile experienţe în dragoste, prietenie şi evoluţie personală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.