Tatăl şi sora scriitoarei Julia Quinn, autoarea seriei de romane „Bridgerton”, au fost ucişi într-un accident petrecut pe o autostradă din Utah din cauza unui şofer care se afla sub influenţa consumului de alcool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Quinn a anunţat decesul celor doi membri ai familiei ei - Stever Cotler, în vârstă de 77 de ani, şi Violet Charles, în vârstă de 37 de ani - într-o postare pe Facebook.

Ea a spus că ei au fost ucişi pe 29 iunie de un şofer care conducea sub influenţa alcoolului. În maşină se afla şi câinele lui Violet, Michelle, care a murit tot atunci.

Scriitoarea americană în vârstă de 51 de ani, pe numele real Julia Pottinger, a anunţat: „Mi-am pierdut tatăl şi sora. Pentru că o companie de catering nu şi-a asigurat încărcătura şi saci de pânză s-au răsturnat pe autostradă. Pentru că şoferul unei camionete nu s-a gândit la nimic şi conducea când nivelul alcoolului în sângele lui era de aproximativ trei ori peste limita legală. Mi-am pierdut tatăl şi nu o am pe sora mea cu care să jelesc”.

Accidentul a avut loc în seara zilei de 29 iunie, în David County. Potrivit poliţiei, au fost implicate mai multe maşini.

După ce sacii s-au desprins şi au căzut pe carosabil, mai multe maşini, inclusiv un Prius în care se aflau cei doi, s-au oprit, însă o camionetă Ford a lovit din spate automobilului familiei Cotler, iar acesta l-a izbit pe cel din faţă, în care se aflau două persoane care au fost rănite grav. Un alt bărbat a fost dus la spital în stare critică.

Tatăl şi sora lui Quinn au murit la locul accidentului. Şoferul camionetei a avut răni minore şi a fost arestat.

Quinn a mai spus că ea şi Violet Charles, desenator, tocmai finalizaseră un roman grafic dedicat tatălui lor, care, după ce a finalizat studiile la Harvard, a avut o carieră în domeniul afacerilor şi a devenit ulterior scenarist şi autor de cărţi pentru copii, fiind autorul seriei „Cheesie Mack”.

Serialul „Bridgerton”, bazat pe romanele lui Quinn, care a fost şi co-producător executiv, este unul dintre cele mai de succes lansate de Netflix. În prima lună de la lansare, el a fost vizionat de pe 82 de milioane de conturi.

În luna martie, la Londra, au început filmările pentru al doilea sezon, iar în aprilie a fost anunţat că Netflix a comandat alte două sezoane pentru serial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.