Târgul internaţional de bijuterie contemporană Autor va avea loc în zilele de 13 şi 14 mai, când 90 de artişti îşi vor expune colecţii la Grand Hotel du Boulevard din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La cea de-a 16-a ediţie îşi vor prezenta cele mai noi colecţii artişti din România şi ţări precum Japonia, Argentina, SUA, Finlanda, Canada şi Israel, informează organizatorii.

În secţiunea Focus Designer, Mona Velciov îşi va prezenta colecţia ”Despădurit/ Deforested”, care vorbeşte despre defrişarea ultimelor păduri virgine din Europa.

La finalul celor două zile de eveniment, vor fi acordate opt premii.

Târgul internaţional de bijuterie contemporană Autor este o platformă care promovează creaţia de bijuterie contemporană, susţine dialogul între designerii de bijuterie şi public, fiind un eveniment anual care aduce în acelaşi spaţiu consumatori, pasionaţi, colecţionari, galerii, distribuitori şi presă de specialitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.